Tack för att du handlar dina reservdelar från Grufman Bil AB.

På denna del tillkommer en stomavgift.
Stomavgifter fungerar som en pant. Du betalar en avgift för delen. När vi får tillbaka din gamla del i sin originalförpackning får du tillbaka avgiften.
För att du skall få tillbaka pantkostnaden MÅSTE den gamla delen returneras i den nya delens ORIGINALKARTONG (normalt den med artikelnumret på) till adressen nedan. INGET annat emballage duger. Är emballaget borta är panten förverkad. Motsvarande delar som du fick som nya, måste komma tillbaka som begagnade.

Denna retursedel är endast giltig i 30 dagar efter att du erhållit din reservdel. Efter detta är returrätten förverkad och kan inte återfås. Du kan då slänga både kartong och gammal del.

FYLL I ditt kontonummer och produktens artikelnummer i fältet nedan. Om denna retursedel ej är korrekt ifylld kommer den att lämnas UTAN åtgärd.

Den gamla delen skall skickas i sin ORIGINALKARTONG med valfritt transportsätt. Försändelsen måste skickas med UTKÖRNING till adressen nedan. Försändelser som returneras till oss UTAN utkörning kommer INTE hanteras och din pant är FÖRVERKAD.

Grufman Bil AB /RETUR
Skarprättarvägen 18
176 77 JÄRFÄLLA

Dina pengar kommer att återbetalas inom 30 dagar efter mottagande av korrekt ifylld retursedel och pant i originalkartong. Du erhåller därefter ett kvitto som bevis på att återbetalning skett i form av en kreditfaktura. Om du fått en separat faktura på pantavgiften kommer denna att krediteras i samband med att din retur hanteras.
Grufman bil

Specialister på amerikanska bilreservdelar och reparationer i Stockholm