Användarvillkor för Grufman Bil

Välkommen till grufmanbil.se. Dessa villkor reglerar din användning av vår webbplats och alla köp av produkter. Genom att använda vår webbplats godkänner du dessa villkor i sin helhet.


Registrering

För att göra ett köp på grufmanbil.se kan det krävas att du registrerar ett konto. Du måste tillhandahålla korrekt, aktuell och fullständig information vid registrering.


Priser och betalning

Alla priser på webbplatsen är angivna i SEK. Vi accepterar betalning via kreditkort, Swish, Klarna och andra godkända betalningsmetoder. Betalningen dras när din beställning har behandlats.


Leverans

Vi strävar efter att skicka alla beställningar inom 3 arbetsdagar. Leveranstider kan variera beroende på destination och vald leveransmetod.


Ångerrätt

Som konsument har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från den dag du mottog varan. Om du vill utnyttja din ångerrätt måste du meddela oss inom denna 14-dagars period.


Retur av varor

Om du väljer att utnyttja din ångerrätt måste du returnera varan till oss utan onödig dröjsmål och senast 14 dagar efter att du meddelat oss om ditt beslut att ångra köpet. Du står för returfrakten.


Återbetalning


När vi har mottagit varan och konstaterat att den är i oskadat skick kommer vi att återbetala hela beloppet, inklusive fraktkostnaden för leveransen, utan onödigt dröjsmål. Återbetalningen kommer att göras med samma betalningsmetod som du använde vid den ursprungliga transaktionen, om inte annat uttryckligen har avtalats.


Undantag från ångerrätten


Ångerrätten gäller inte för varor som snabbt försämras, t.ex. färskvaror, eller för digitalt innehåll som levereras på annat sätt än på ett fysiskt medium om leveransen har påbörjats med konsumentens uttryckliga samtycke.


Skadade varor

Om varan är skadad eller på annat sätt inte motsvarar beskrivningen vid köptillfället, har du rätt att reklamera varan. Meddela oss så snart som möjligt efter att felet upptäckts.Ansvarsbegränsning

Grufman Bil ansvarar inte för indirekta skador eller följdskador som kan uppstå på grund av användningen av webbplatsen eller köp av produkter.


Upphovsrätt

Allt innehåll på grufmanbil.se, inklusive text, grafik och bilder, tillhör Grufman Bil och är skyddat av internationell upphovsrättslagstiftning.


Ändringar av villkoren

Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa villkor när som helst. Ändringar träder i kraft när de publiceras på webbplatsen.


Lag och jurisdiktion

Dessa villkor regleras av svensk lag och tvister ska lösas i svenska domstolar.

Grufman bil

Specialister på amerikanska bilreservdelar och reparationer i Stockholm