Grufman Bil AB
Vänligen välj din bilmodell: Klicka här för att välja din bilmodell
 

USA Ford Lincoln Chrysler Jeep Dodge Service & Reservdelar >> Våra tjänster

Service
Reservdelsförsäljning
Avancerade datajobb
Nyckel & fjärrkontrollsprogrammering
Sverigekonvertering
Limousineservice
AC-Service

Resurskortet - upp till 12 månader utan ränta

Service & Verkstad

Läs mer om våra servicepriser här

I järfälla nordväst om Stockholm har vi vår verkstad med fyra serviceplatser. Här får din bil bästa tänkbara service. Vi är specialister på US-Ford, Lincoln, Mercury, Chrysler, Jeep och Dodge. Det ger korrekta diagnoser och reparationer utan onödiga stillestånd och överdrivna kostnader.

I vår verkstad hjälper vi dig med vanliga servicejobb som oljebyten, felsökningar, bromsjobb, automatlådeservicar, elfelsökningar osv. Du som har en Ford-Diesel är dessutom extra välkommen.
Vi har stor erfarenhet av både 7.3L, 6.0L, 6.4L och 6.7L-motorerna, och vi gör allt från enklare felsökningar till avancerade motorrenoveringar, både på bensinare och dieselmaskiner. Även Jeep och Chrysler CRD-dieslar har vi lång och djuplodande erfarenhet av.

Vi har specialistkompetens när det gäller kluriga elfel.

Ring oss redan idag för att boka tid: 08-580 182 50.
Inget jobb är för litet, och inget är för stort.

Fri lånebil ingår om du önskar.
Läs mer om våra lånebilar här

bottom

Reservdelsförsäljning

Vi på Grufman Bil har som huvudsyssla att importera och lagerhålla originalreservdelar för US-Ford, Lincoln, Chrysler, Jeep, Dodge, GM, GMC, Hummer & Mercury. Vi plockar hem originaldelar med expressflyg varje dag i veckan och har därför Sveriges kortaste leveranstider. Vi har direktkontakt med alla Ford, Chrysler och GM-lager i USA för omedelbar lagerkontroll och leveransbarhet.

Kontakta oss redan idag för pris och leveranstid.
Vi fokuserar främst på bilar från mitten av 90-talet och framåt.

reservdelar
bottom

Avancerade datajobb

Tack vare vår spetskompetens inom el- och datafelsökning kan vi erbjuda en hel del tjänster för dig som har en modernare bil. En specialitet som vi, vad vi vet, är världsunika på är möjligheten att programmera bort TPMS-varningen på alla moderna Ford-bilar (TPMS = däcktryckvarningen).

Har du en Ford av 2007 års modell eller nyare gör vi det medan du väntar.
För det tar vi bara 1100kr inkl moms.

Varningslampan släcks permanent oavsett om du har en Mustang, Flex eller Town Car.
Förutom programmeringstjänsterna har vi de mest moderna diagnossystemen i vår verkstad.
Med hjälp av dessa löser vi alla data och elfel i din bil. Vi använder Ford IDS-system och Chryslers WiTech II. Exakt samma diagnossystem som de auktoriserade verkstäderna använder.

Ford GT

bottom

Avancerade datajobb

Alla moderna bilar har en nyckel med inbyggt säkerhetschip. Vi kanhjälpa dig med allt från slipning till inprogrammering av startnycklar på alla moderna Ford, Lincoln, Chrysler & Jeep-bilar. Vi har en avancerad nyckelslip som kan ta fram nya startnycklar med hjälp av slipdjup, nyckelkod eller från laserscannat original.

Vi kan dessutom göra nya original utifrån slitna kopior - och det är vi ensamma om. Självklart kan vi både kopiera, slipa och programmera dina nycklar och fjärrkontroller medan du väntar. Vi har de flesta nyckelämnen i lager för omgående leverans. Har du tappat sista nyckeln? Inga problem. Till Chrysler, Jeep, Ram får vi tag på alla nyckelkoder och till de flesta Fordar kan vi dyrka låsen och skapa nya originalnycklar efter dyrkkoderna - ofta medan du väntar!

Så kopierar / skapar vi en ny nyckel (PDF)

Ring oss redan idag om du vill ha hjälp med nycklar till din Ford / Chrysler: 08-580 182 50.

Nycklar

bottom

Sverigekonvertering

När du låter oss Sverigekonvertera din bil så gör vi det med godkända metoder, med godkända lampor och på ett seriöst sätt som ger samma funktion idag som om 10 år. Vi använder lödhylsor, dubbelisolerade kablar och E-märkta ljusinsatser för att du skall få den bästa funktionen år efter år.

Vi är specialister på att få sverigekonverteringen att bli så snygg och prisvärd som möjligt.
Vi bygger redan idag många bilar varje år, och säljer dessutom material och utrustning till alla större importörer. Låt oss bygga din nästa US-bil, du kommer inte bli besviken.

godkända lysen

bottom

Limousineservice

I vår verkstad både servar vi och tar hand om din Limousine.
Vi får med lätthet in bilar upp till 160" förlängning. Vi hjälper dig med vanlig oljeservice, men även med avancerade elfelsökningar. Vi är ett av få företag i Sverige som har djup kompetens om limousiner, vi låter gärna dig ta del av dessa erfarenheter. Din limousine är självklart välkommen till oss så att den håller både 50 och 100 000 mil.

Vi kan även ställa in framvagnen på din limousine tack vare vår långa 10-meterslyft.

bild

bottom

AC-service

Trasig AC?
Säg till nästa gång du lämnar in din bil så gör vi en felsökning.
Självklart använder vi bara originalreservdelar till din bils AC-anläggning.
Och du, passa på innan det blir 30-grader varmt!

bottom

 
 

Alla texter och bilder ©Grufman Bil AB.
Vi reserverar oss för prisförändringar, tryckfel samt funktionsfel på sidan/servern.

Vissa ikoner är hämtade från famfamfam.com